Deze 3 spannende sciencefictionfilms zie je op Netflix

Deze 3 spannende sciencefictionfilms zie je op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de alle sciencefictionfilms op Netflix. Hieronder vind je drie spannende sciencefictionfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Interstellar

Interstellar (2014)
8.6
Kijk op Netflix • In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20e eeuw is de grote schuldige.

Interstellar speelt zich af in de toekomst waarin regeringen en economieën over de hele wereld zijn ingestort. Cooper (Matthew McConaughey) woont met zijn twee kinderen op een boerderij, maar eten is schaars. Nadat hij mysterieuze dingen meemaakt wordt hij op pad gestuurd naar NASA, die de ruimte verkennen voor een plek waar de mensheid kan voortbestaan.

Bekijk hier de trailer van Interstellar:

2 I Am Mother

I Am Mother (2019)
6.7
Kijk op Netflix • Film over een tienermeisje (Clara Rugaard) dat als eerste van een nieuwe generatie mensen wordt opgevoed door Moeder (Rose Byrne), een robot die werd ontworpen om de aarde opnieuw te bevolken wanneer het menselijke ras uitsterft.

Een robot (Rose Byrne) die werd ontworpen om de aarde opnieuw te bevolken, brengt een menselijk meisje (Clara Rugaard) groot als moeder. Als een gewonde vreemdeling (Hilary Swank) met nieuws komt, krijgt de tiener twijfel over alles wat Moeder robot haar heeft verteld over de buitenwereld en haar bedoelingen.

Bekijk hier de trailer van I Am Mother:

3 Elysium

Elysium (2013)
6.6
Kijk op Netflix • In het jaar 2154 bestaan er twee klassen onder de mensheid: de zeer rijken, die wonen op het prachtige ruimtestation genaamd Elysium en alle anderen, die leven op de overbevolkte Aarde.

In het jaar 2154 zijn er twee klassen: de hele rijken, die leven op een ongerept kunstmatig ruimtestation genaamd Elysium, en de rest, die op een overbevolkte, geruïneerde Aarde leeft. Secretaris Delacourt, een regeringsambtenaar, stelt alles in het werk om de anti-immigratiewetten te doen naleven en de luxueuze levensstijl van de inwoners van Elysium in stand te houden. Dat weerhoudt de Aardbewoners er niet van om op alle mogelijke manieren te proberen binnen te komen.

Bekijk hier de trailer van Elysium:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle sciencefictionfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Elysium' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws