Bryan Cranston wint de loterij in de trailer van waargebeurde film 'Jerry and Marge Go Large'

Bryan Cranston wint de loterij in de trailer van waargebeurde film 'Jerry and Marge Go Large'

Breaking Bad-ster Bryan Cranston heeft zijn volgende rol te pakken: de hoofdrol in Jerry and Marge Go Large (2022). In de eerste trailer van de waargebeurde dramafilm zien we hoe hij samen met zijn vrouw de loterij wint.

Helemaal toevallig was de loterijwinst echter niet. Jerry Selbee (Cranston) wist een wiskundige maas in de loterij te vinden en won zo miljoenen. Samen met zijn vrouw Marge (Annette Bening) hoopt hij met de jackpot nieuw leven te blazen in hun stadje in Michigan.

Bekijk hier de trailer van Jerry and Marge Go Large:

De waargebeurde film is geregisseerd door Oscarwinnaar David Frankel, de man achter Marley & Me (2008). Naast Craston en Bening worden de overige hoofdrollen gespeeld door Larry Wilmore, Rainn Wilson, Anna Camp en Ann Harada.

Jerry and Marge Go Large verschijnt in de VS al in juni op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Die dienst is nog niet beschikbaar in Nederland, maar content van Paramount+ wordt later dit jaar wel beschikbaar voor ons via de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.

Jerry and Marge Go Large (2022)
6.9
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal over het echtpaar Jerry en Marge Selbee, die de loterij wonnen en het geld gebruikten om hun kleine stadje nieuw leven in te blazen.
Beeld: Still 'Jerry and Marge Go Large' via Paramount+
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsJerry and Marge Go Large (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws