Bekende filmreeks met Johnny Depp opnieuw massaal bekeken op Disney+ door rechtszaak

Bekende filmreeks met Johnny Depp opnieuw massaal bekeken op Disney+ door rechtszaak

Je kunt er bijna niet omheen: de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. De beelden van het spreekwoordelijke moddergooien doet vele kijkers opnieuw verlangen naar de films van Depp, waardoor zijn toch wel iconische Pirates of the Caribbean-films ineens weer massaal worden bekeken op Disney+.

In de top 10 op Disney+ zijn namelijk Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) én Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) te vinden. Concrete kijkcijfers houdt Disney+ voor zichzelf, maar het is duidelijk dat de rechtszaak met Amber Heard in ieder geval op de streamingdienst goed is voor Depps carrière. De gehele Pirates-reeks is nu te zien op Disney+.

Nadat Elizabeth Swann (Keira Knightley) is ontvoerd door de gemene kapitein Barbossa (Geoffrey Rush) en zijn bemanning, slaan de smid Will Turner (Orlando Bloom) en piraat Jack Sparrow (Depp), die vroeger kapitein op Barbossa's schip was, de handen ineen om Swann te redden. Maar ze ontdekken al snel dat de piraten hun eigen geheime, sinistere bedoelingen hebben met Ms. Swann, en dat er veel meer aan de hand is dan een simpele ontvoering.

Bekijk hier de trailer van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl:

Beeld: Still 'Pirates of the Caribbean: At World's End' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsPirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws