De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 20, 2022)

De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 20, 2022)

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de komedie Senior Year (2022) met Rebel Wilson de eerste plaats, op de voet gevolgd door horrorthriller Don't Breathe 2 (2021) en Loin du périph (2022), het vervolg op De l'autre côté du périph (2012) met Lupin-ster Omar Sy. Ook de bizarre documentaire Our Father (2022) en het romantische Along for the Ride (2022) zijn erg populair.

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week de gloednieuwe misdaadserie The Lincoln Lawyer (2022– ) bovenaan te vinden, over advocaat Mickey Haller. De serie wordt achterna gezeten door Ozark (2017–2022) dat nu tot een einde is gekomen en door Workin' Moms (2017– ). De top 10 wordt afgesloten door de komische serie Grace and Frankie (2015–2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.5
  Kijk op Netflix • Een 37-jarige vrouw ontwaakt na twintig jaar uit een coma en keert terug naar de middelbare school waar ze ooit een populaire cheerleader was.
 2. 6.0
  Kijk op Netflix • 'Don't Breathe 2' speelt zich een aantal jaren na de dodelijke overval uit 'Don’t Breathe' af. Norman Nordstrom (Stephen Lang) heeft zich jarenlang in een hut schuilgehouden.
 3. 5.7
  Kijk op Netflix • Ousmane Diakité (Omar Sy) en François Monge (Laurent Lafitte) zijn twee agenten met zeer verschillende stijlen, achtergronden en carrières.
 4. 6.6
  Kijk op Netflix • Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving.
 5. 6.5
  Kijk op Netflix • Een vrouw neemt thuis een DNA-test af en blijkt meerdere halfbroers en -zussen te hebben. Ze ontdekt een schokkend complot met donorsperma door een populaire arts.
 6. 5.3
  Kijk op Netflix • In eerste instantie schrikt Lucía nogal van de eclectische familie van de vriendin van haar zoon, maar ze weet niet wat voor impact dit zal hebben op haar nette leventje.
 7. 6.1
  Kijk op Netflix • De zomer voor de universiteit ontmoet de leergierige Auden de mysterieuze Eli, en - tijdens nachtelijke zoektochten - helpt hij haar het zorgeloze tienerleven te ervaren dat ze miste.
 8. 6.5
  Kijk op Netflix • Pacific Northwest, Noord-Amerika, 1983. Buitenstaanders Red Miller (Nicolas Cage) en Mandy Bloom (Andrea Riseborough) leven een vredig bestaan in de bossen.
 9. 3.9
  Kijk op Netflix • De slordige en ondeugende Marmaduke heeft een groot hart, maar komt altijd in de problemen! Heeft hij het talent om te schitteren in de deftige wereld van de hondenshows?
 10. 6.5
  Kijk op Netflix • In 'Halloween' keert Laurie Strode terug om de confrontatie aan te gaan met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Serie gebaseerd op de film 'Lincoln Lawyer' waarin topadvocaat Mickey Haller uit L.A. na een ongeluk aan de kant gezet wordt.
 2. 5.4
  Kijk op Netflix • Ben jij gelukkig? Met deze vraag worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jonge mensen, allen zeer actief op sociale netwerken, uitgenodigd voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een geheim eiland, georganiseerd door het merk van een nieuw drankje.
 3. 7.7
  Kijk op Netflix • Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
 4. 5.8
  Kijk op Netflix • 'Bling Empire' volgt een rijke groep Aziatische en Aziatisch Amerikaanse vrienden (en vijanden) in Los Angeles waarvan de nachten gevuld zijn met fantastische feesten en dure aankopen.
 5. 5.4
  Kijk op Netflix • Ben jij gelukkig? Met deze vraag worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jonge mensen, allen zeer actief op sociale netwerken, uitgenodigd voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een geheim eiland, georganiseerd door het merk van een nieuw drankje.
 6. 6.4
  Kijk op Netflix • Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
 8. 6.6
  Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
 9. 8.8
  Kijk op Netflix • Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance.
 10. 8.2
  Kijk op Netflix • Grace en Frankie liggen met elkaar overhoop. Maar hun relatie verandert plotseling als ze horen dat hun echtgenoten Robert en Sol op elkaar verliefd zijn geworden en beiden hun vrouw om een scheiding vragen, zodat ze met elkaar verder kunnen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Don't Breathe 2' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws