'Downton Abbey'-makers positief over eventueel vervolg: 'We kunnen nog lang doorgaan'

'Downton Abbey'-makers positief over eventueel vervolg: 'We kunnen nog lang doorgaan'

Als het aan de makers van Downton Abbey (2010–2015) ligt, gaan ze nog wel even door met het maken van verhalen over de vele personages. Na de release van Downton Abbey: A New Era (2022) in de bioscoop, zijn ze positief over meer.

Of dat vervolg in de vorm van een nieuw seizoen of een nieuwe film komt, houden makers Julian Fellowes en Gareth Neame nog even voor zich in een interview met Variety. Maar "zolang het publiek ze wil blijven zien," zit er wat hen betreft nog meer in.

We kunnen met deze personages doorgaan zolang het publiek ze wil blijven zien en zolang ze van ze genieten. En we kunnen dat op allerlei verschillende manieren doen.

Gareth Neame

In het VK gaat A New Era deze week pas in première, terwijl de nieuwe film al sinds eind april bij ons in de bioscoop draait. Fellowes en Neame zijn hoopvol dat hun film vooral een ouder publiek naar de bioscoop haalt. Vooral mensen die niet van superheldenfilms of horror houden, kunnen nu eindelijk weer eens naar de bioscoop, zo klinkt het.

Degenen onder ons die van de bioscoopervaring houden, hoop ik echt dat ze de registers opentrekken en naar buiten komen en terugkeren naar de bioscopen zoals we gewend waren.

Downton Abbey: A New Era draait hier nog in een select aantal bioscopen.

Beeld: Still 'Downton Abbey: A New Era' via Filmdepot / Focus Features LLC
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix BioscoopDownton Abbey: A New Era (2022)Downton Abbey (2010–2015)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws