Netflix onthult trailer van mysterieuze dramakomedie 'Maldivas'

Netflix onthult trailer van mysterieuze dramakomedie 'Maldivas'

Netflix heeft vannacht de officiële trailer van de aankomende Braziliaanse serie Maldivas (2022– ) onthult. De geheimzinnige maar komische serie gaat over het mysterieuze overlijden van de moeder van Liz. Liz kende haar moeder eigenlijk helemaal niet goed en besluit in haar leven te duiken, op zoek naar de waarheid.

Liz is net verhuist naar Rio de Janeiro, om dichter bij haar moeder te zijn. De twee zijn de afgelopen jaren van elkaar vervreemd geraakt, maar het is tijd om de band te herstellen. Daar krijgen ze niet de kans voor: voor de twee elkaar goed en wel hebben gevonden, komt Liz' moeder om in een brand. Liz doet er alles aan om de plotse dood van haar moeder te verklaren en komt in haar zoektocht een hoop maffe, unieke figuren tegen. Bekijk de trailer hieronder:

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Bruna Marquezine, Enzo Romani, Manu Gavassi, Klebber Toledo, Sheron Menezzes, Samuel Meo en Carol Castro. Maldivas is bedacht en gemaakt door de Braziliaanse filmmaker Natalia Klein.

Maldivas (2022– )
5.6
Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.

Alle afleveringen van Maldivas zijn vanaf 15 juni te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Maldivas' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sMaldivas (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws