'La Casa de Papel: Korea' teasertrailer: een grote overval met nieuwe maskers

'La Casa de Papel: Korea' teasertrailer: een grote overval met nieuwe maskers

Squid Game-ster Park Hae-soo is te zien als Berlin in La Casa de Papel: Korea (2022– ). De remake van de Spaanse hitserie La casa de papel (2017–2021) verschijnt eind juni op Netflix. Vandaag is alvast de eerste teaser te bekijken.

Nu de oorlog tussen Zuid- en Noord-Korea ten einde is gekomen, wordt een nieuwe munteenheid opgericht. Hoewel gedacht werd dat de gehele economie van zou profiteren, zijn het alleen de rijken die nu nog rijker worden. Een groep ongelukkigen die dit niet eerlijk vindt, besluit een enorme overval te plegen.

Bekijk hier de teasertrailer van La Casa de Papel: Korea:

Professor wordt dit keer gespeeld door Yoo Ji-tae, Jun Jong-seo is Tokyo, Moscow wordt gespeeld door Lee Won-jong en ook Denver, Nairobi, Rio, Helsinki en Oslo zijn weer van de partij. Netflix kondigt het eerste seizoen aan als Part 1, waardoor de serie nu al zeker lijkt van een tweede seizoen.

La Casa de Papel: Korea (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • Vermomd onder de schaduw van een masker, werkt een groep desperado's samen onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "De Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.

La Casa de Papel: Korea bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 24 juni te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Jung Jaegu
Afbeelding via Netflix / Jung Jaegu
Afbeelding via Netflix / Jung Jaegu
Afbeelding via Netflix / Jung Jaegu
Beeld: Still 'La Casa de Papel: Korea' via Netflix / Jung Jaegu
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLa Casa de Papel: Korea (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws