Disney+ werkt aan nieuwe 'Daredevil'-serie

Disney+ werkt aan nieuwe 'Daredevil'-serie

Daredevil (2015–2018) keert terug in de vorm van een nieuwe serie bij Disney+. De geruchten dat er iets aan zat te komen, gingen al even rond door de aanwezigheid van Charlie Cox in Spider-Man: No Way Home (2021) en van Vincent D'Onofrio in Hawkeye (2021).

Hoewel Marvel nog niets heeft aangekondigd over hoofdrolspelers en plotdetails, is wel al bekend dat Matt Corman en Chris Ord de nieuwe serie zullen schrijven en produceren. De twee mannen werkten eerder samen aan de serie Covert Affairs (2010–2014) en waren onlangs seriemakers van The Enemy Within, The Brave en Containment (2016).

In de originele Daredevil-serie van Netflix is Matt Murlock (Charlie Cox) blind na een vreemd ongeluk op jonge leeftijd. Zijn andere zintuigen zijn nu op wonderlijke wijze verbeterd, waardoor hij 's nachts gemaskerd de straten van Hell's Kitchen opgaat om de georganiseerde misdaad te bestrijden. Overdag werkt hij als advocaat. Netflix cancelde Daredevil in 2018 na drie seizoenen. Of Charlie Cox terugkeert als hoofdrolspeler van de nieuwe serie, is niet bekend, hoewel dit vrijwel zeker lijkt te gaan gebeuren.

Daredevil (2015–2018)
8.6
Kijk op Disney+ • Matt Murlock (Charlie Cox) werd op jonge leeftijd door een vreemd ongeluk verblind, waardoor zijn andere zintuigen op wonderlijke wijze verbeterd zijn.

Disney+ werkt momenteel aan meerdere Marvel-series. Zo komt in juni Ms. Marvel (2022– ) uit, staat She-Hulk: Attorney at Law (2021) voor augustus op de planning, en is de streamingdienst ook bezig met de opnames van Loki (2021– ) seizoen 2. Wanneer de opnames van de nieuwe Daredevil-serie starten, is nog niet bekend.

Alle Marvel-series die Netflix ooit als Originals maakte, verdwenen onlangs van de streamingdienst omdat zij de rechten kwijtraakten aan Disney+. Daar zijn de series, waaronder dus ook Daredevil, vanaf 29 juni te zien.

Beeld: Still 'Daredevil' via Netflix / David Lee
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Daredevil (2015–2018)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws