Nieuwe Spaanse misdaadserie vanaf vandaag te zien op Netflix

Nieuwe Spaanse misdaadserie vanaf vandaag te zien op Netflix

Een man moet zijn kleindochter beschermen tegen de criminele onderwereld in zijn buurt in Entrevías (2022). De spannende Spaanse misdaadserie met Vivir sin permiso-ster Jose Coronado in de hoofdrol is nu te zien op Netflix.

Entrevías, dat tevens de naam is van een wijk in Madrid, vertelt het verhaal van Tirso Abantos, een man met ouderwetse opvattingen over het leven die in een nogal vijandige buurt woont. Zijn leven verandert drastisch wanneer zijn kleindochter, Irene, deel begint uit te maken van zijn dagelijkse leven. De tiener wordt slachtoffer van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, waarna de boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen neemt.

Bekijk hier de trailer van Entrevías:

Tirso wordt gespeeld door Jose Coronado, de acteur die we kennen als Nemo Bandeira in Vivir sin permiso (2018–2020) en als Teo Aguilar in El inocente (2021). Nieuwkomer Nona Sobo neemt de rol van kleindochter Irene op zich en verder spelen ook Felipe Londoño, Laura Ramos en Manolo Caro mee.

Entrevías (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.

Het eerste seizoen van Entrevías is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijks ons overzicht van alle Spaanse series op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Entrevías' via Netflix / Telecinco

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEntrevías (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws