Margot Robbie speelt de hoofdrol in 'Ocean's Eleven'-prequel

Margot Robbie speelt de hoofdrol in 'Ocean's Eleven'-prequel

Ocean's Eleven (2001) krijgt een prequel. Een nieuwe heist-film is in de maak met niemand minder dan Harley Quinn-actrice Margot Robbie in de hoofdrol. Hopelijk doet de nieuwe film het beter dan het teleurstellende Ocean's 8 (2018) met Sandra Bullock.

De prequel speelt zich naar verwachting af in het Europa van de jaren 60. Een titel is er nog niet, maar aangezien het een prequel is zal dit waarschijnlijk een variatie zijn op Ocean's Eleven, wellicht Ocean's Ten of een lager getal omdat de nieuwe film zich nog ver voor de tijd van Brad Pitt en George Clooney afspeelt.

Jay Roach is gestrikt voor de regie, die eerder met Robbie samenwerkte aan Bombshell (2019). Hoewel de prequel nog niet officieel groen licht heeft, zou de productie in de lente van 2023 kunnen starten als alles volgens plan verloopt. Hier moet echter nog wat gepuzzeld worden, aangezien Robbie ook druk is met Barbie (2023), die in juli 2023 uitkomt.

De Oscargenomineerde actrice uit I, Tonya (2017) en The Wolf of Wall Street (2013) zal de film ook produceren. Meer details zijn er op het moment niet bekend. Alle Ocean's-films, met uitzondering van Ocean's 8, zijn nu te zien op zowel Netflix als op HBO Max. Voor de film met Sandra Bullock kun je enkel terecht bij Pathé Thuis.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopOcean's Eleven (2001)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws