Hitserie 'Riverdale' stopt na het zevende seizoen

Hitserie 'Riverdale' stopt na het zevende seizoen

Het zevende seizoen van de populaire dramaserie Riverdale (2017– ) zal ook het laatste seizoen zijn. Dat heeft netwerk The CW aangekondigd tijdens een presentatie van hun programma voor de komende maanden. Het laatste seizoen zal in de loop van 2023 verschijnen.

Het zevende seizoen van Riverdale werd afgelopen maart aangekondigd, toen CW ook liet weten dat The Flash (2014– ), All American (2018– ) en Superman and Lois (2021– ) verlengd zouden worden met ten minste één seizoen. Bij Riverdale blijft het dus bij dat ene seizoen. Volgend jaar moeten we voorgoed afscheid nemen van de bewoners van het stadje en haar talloze geheimen.

Het is niet de enige show die door het netwerk wordt gecanceld. Ook Dynasty (2017– ), Charmed (2018–2022) en Roswell, New Mexico (2019– ) krijgen hierna geen vervolg meer. Uit dat lijstje is Riverdale wel de langst lopende serie

Riverdale werd ontwikkeld door Roberto Aguirre-Sacasa en is gebaseerd op de personages uit Archie Comics. De serie volgt een groep tieners die proberen om mysterieuze problemen in hun schijnbaar onschuldige stadje proberen op te losen. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Mädchen Amick, Charles Melton en Vanessa Morgan. Alle seizoen scoorden de afgelopen jaren goed. Seizoen 5 werd zelfs meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Riverdale (2017– )
6.6
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.

Er verschijnt op dit moment wekelijks een nieuwe aflevering van seizoen 6 van Riverdale op Netflix. Daar kun je de eerste vijf seizoenen van de serie ook bekijken. Het zevende seizoen van de serie zal in de loop van 2023 verschijnen. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Klik hier voor een overzicht het volledige aanbod van Netflix.

Beeld: Still 'Riverdale' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixRiverdale (2017– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws