3 tips voor romantische series op Netflix

3 tips voor romantische series op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle romantische series op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor romantische series die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Coisa Mais Linda

Coisa Mais Linda (2019– )
7.8
Kijk op Netflix • Een huisvrouw uit de jaren 50 gaat naar Rio de Janeiro om haar man te zien, maar ontdekt dat hij haar heeft verlaten.

Aan het einde van de jaren 50 volgen we Maria Luiza, een jonge rijke paulistana die naar Rio de Janeiro verhuist om er samen met haar man een restaurant te openen. Bij aankomst ontdekt ze dat hij haar in de steek heeft gelaten en er met al het geld vandoor is. Wanhopig in het begin, zal Malu zichzelf hervinden en een nieuwe droom najagen te midden van de vibraties van de stad op de klanken van de opkomende Bossa Nova.

Bekijk hier de trailer van Coisa Mais Linda:

2 Lovestruck in the City

Lovestruck in the City (2020–2021)
7.6
Kijk op Netflix • Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.

Op het strand ontmoet een gepassioneerde architect misschien wel de liefde van zijn leven. Hij verliest zijn hart aan haar en kan aan niets anders meer denken. In de straten van Seoul gaat hij op zoek naar haar in de hoop haar nog terug te vinden.

Bekijk hier de trailer van Lovestruck in the City:

3 Firefly Lane

Firefly Lane (2021– )
7.4
Kijk op Netflix • Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.

Al dertig jaar delen ze alles met elkaar, van de hoogte- tot de dieptepunten. Toch zijn ze allebei een hele andere kant opgegaan in hun levens; zo koos de één voor roem en rijkdom, en de ander voor haar huwelijk en het moederschap. Kate (Scrubs-ster Sarah Chalke) voelt zich daardoor alsof ze enkel een passagier is op de succestrein van Tully (Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl), die alles lijkt te bereiken waar ze haar zinnen op zet. Tully is op haar beurt weer jaloers op het gezinsleven van Kate en probeert haar te overtuigen van de bijzondere dingen in het leven die ze bereikt heeft.

Bekijk hier de trailer van Firefly Lane:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle romantische series op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Coisa Mais Linda' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws