'Knabbel en Babbel: Rescue Rangers' nu te zien op Disney+

'Knabbel en Babbel: Rescue Rangers' nu te zien op Disney+

Knabbel en Babbel zijn terug in Knabbel en Babbel: Rescue Rangers (2022), een deels geanimeerd, deels live-action avontuur over de twee bekende beestjes die een reünie beleven. De gloednieuwe film is nu te zien op Disney+.

Na jaren zonder onderling contact gaan Knabbel en Babbel weer samen op avontuur. Dat loopt alles behalve soepel, want de twee zijn behoorlijk uit elkaar gegroeid. De één werkt als verzekeringsagent en de ander heeft een zogenaamde CGI-operatie ondergaan en hangt rond op nostalgische fanbeurzen. Maar als een vriend plotseling verdwijnt, moeten de twee hun verbroken vriendschap noodgedwongen herstellen.

Bekijk hier de trailer van Knabbel en Babbel: Rescue Rangers:

De stemmen van Knabbel en Babbel, ook wel Chip en Dale in het Engels, worden ingesproken door John Mulaney en Andy Samberg. Wie ook voorbijkomen zijn Will Arnett, Keegan-Michael Key, Tim Robinson, Seth Rogen, J.K. Simmons en Chris Parnell.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers (2022)
7.0
Kijk op Disney+ • 'Knabbel en Babbel: Rescue Rangers' draait om het iconische duo Knabbel (Chip) en Babbel (Dale), dat na jaren zonder onderling contact weer samen op avontuur gaat.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Beeld: Still 'Knabbel en Babbel: Rescue Rangers' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsKnabbel en Babbel: Rescue Rangers (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws