Britse misdaadserie 'You Don't Know Me' vanaf juni op Netflix

Britse misdaadserie 'You Don't Know Me' vanaf juni op Netflix
21 mei 2022 om 09:20

Een gloednieuwe Britse misdaadserie komt naar Netflix: You Don't Know Me (2021– ), over een man die terechtstaat voor moord en een mysterieuze vrouw. In een eerste trailer kondigt Netflix zojuist aan dat de misdaadserie volgende maand al is te zien.

Een jonge verdachte staat terecht op beschuldiging van moord. Hij heeft zijn advocaat ontslagen en vertegenwoordigt nu zichzelf. Het lijkt een open en gesloten zaak te zijn. Maar is dat ook zo? De verdachte begint ons in zijn slotpleidooi een verhaal te vertellen over Kira. Hun liefdesverhaal valt in duigen als ze verdwijnt. Zijn zoektocht naar haar eindigt met hem in de Londense onderwereld.

Bekijk hier de trailer van You Don't Know Me:

De hoofdrollen worden gespeeld door Samuel Adewunmi, Badria Timimi en Yetunde Oduwole. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Imran Mahmood, die tevens het script schreef van de serie die werd gemaakt door BBC. Nu Netflix de rechten heeft bemachtigd in onder andere Nederland, brengen ze de serie hier uit als Original.

You Don't Know Me (2021– )
6.9
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.

You Don't Know Me is vanaf 17 juni te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'You Don't Know Me' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYou Don't Know Me (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws