Romantische Deense film verrast op Netflix met hoge kijkcijfers

Romantische Deense film verrast op Netflix met hoge kijkcijfers

Netflix is sinds deze week een gloednieuwe Deense film rijker: Toscana (2022). Het aangrijpende verhaal over een Deense kok is gelijk een hit. Nu al staat de film hoog in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar Toscana.

Andere handige Netflix-pagina's:

De komedie staat nu al op de tweede plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt de streamingdienst geheim, maar het is duidelijk dat de Deense feelgoodfilm volop wordt bekeken in ons land. Dat is vooral verrassend omdat Toscana niet de beste recensies ontvangt. Met een score van 5.8 op IMDb is duidelijk dat de film niet op een Oscar hoeft te rekenen.

Toscana (2022)
5.7
Kijk op Netflix • Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.

In Toscana reist een Deense kok af naar het zonnige Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. De zakelijke reis loopt echter iets anders, want daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.

Bekijk hier de trailer van Toscana:

Beeld: Still 'Toscana' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsToscana (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws