Patty Jenkins: "Plannen Wonder Woman 3 staan voorlopig even op pauze"

Patty Jenkins:
5 juli 2020 om 13:55

Wonder Woman (2017)-regisseur Patty Jenkins heeft haar plannen voor een derde film even op de plank gelegd. Ook haar andere projecten staan even op pauze. En dat is niet voor niks.

De regisseur kiest er bewust voor om af te wachten en de huidige toestand te observeren en begrijpen, zodat ze die terug kan laten komen in haar films:

Ik heb de boel echt stopgezet. Dat was nodig, want mijn plot was gebaseerd op de wereld van zes maanden geleden, en die wereld bestaat nu niet meer. Ik wil er zeker van zijn dat ik de effecten van de pandemie volledig begrijp. De huidige maatschappij zal de toon van de film beinvloeden.

Wonder Woman (2017)
7.4
Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger.

De regisseur liet eerder dit jaar weten al dat ze graag aan een volgende film zou beginnen, en ze is ook bezig met een spin-off serie voor Amazon. Beide projecten stelt ze nu dus uit.

Hoewel ze zich dus door de gebeurtenissen echte wereld wil laten beïnvloeden, verwacht ze niet dat haar huidige verhaallijn radicaal zal veranderen. Maar het mag niet zo zijn, vindt de regisseur, dat je niks merkt van de actuele stand van zaken.

Het tweede deel uit de filmserie met Gal Gadot in de hoofdrol, Wonder Woman 1984 (2020), verschijnt later dit jaar.

Wonder Woman 1984 (2020)
We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Womans volgende avontuur waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Wonder Woman' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsWonder Woman (2017)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten