Netflix legt enorm bedrag neer voor nieuwe complot-film met Emily Blunt

Netflix legt enorm bedrag neer voor nieuwe complot-film met Emily Blunt

Het jaarlijkse Cannes Film Festival is in volle gang en dit is dé plek waar filmdistributeurs en streamingdiensten nieuwe films inkopen. Ook Netflix, die maar liefst 50 miljoen dollar over heeft voor Pain Hustlers, een gloednieuwe film met A Quiet Place-ster Emily Blunt in de hoofdrol.

In Pain Hustlers droomt Liza Drake (Emily Blunt) van een beter leven voor haar en haar dochter. Ze heeft haar middelbare school nooit afgemaakt en moet het daarom nu doen met een baan bij een bijna failliete apotheek. Liza's charme, lef en gedrevenheid brengen haar en het bedrijf langzaam omhoog, waar ze al snel in het centrum van een criminele samenzwering met dodelijke gevolgen komt te staan.

Wordt nu al vergeleken met The Wolf of Wall Street

De nieuwe film is geregisseerd door David Yates, die onlangs Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022) maakte. Pain Hustlers wordt enigszins vergeleken met films als The Big Short (2015), American Hustle (2013) en zelfs met The Wolf of Wall Street (2013). Wie naast Blunt de overige hoofdrollen vertolken, is nu nog niet bekend. Tevens zijn er nog geen eerste beelden vrijgegeven.

Pain Hustlers wereldwijd in première op Netflix

Nu Netflix de wereldwijde rechten heeft bemachtigd, zal de film op de streamingdienst in première gaan. Een officiële releasedatum is echter nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Pain Hustlers in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Pain Hustlers
Kijk op Netflix • Liza Drake (Emily Blunt) droomt van een beter leven voor haar en haar dochter. Ze heeft haar middelbare school nooit afgemaakt en moet het daarom nu doen met een baan bij een bijna failliete apotheek.
Beeld: Still 'A Quiet Place' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixPain Hustlers

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws