Deze week nieuw op Netflix (23 t/m 29 mei, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (23 t/m 29 mei, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Maandag 23 mei

Ghost in the Shell SAC_2045 seizoen 2

Ghost in the Shell SAC_2045 (2020–2022)
6.2
Kijk op Netflix • In het jaar 2045, nadat het wereldwijde kapitalisme in elkaar is gestort, is de aarde in een door AI aangestuurde 'duurzame oorlog' beland en begint de Japanse elitesectie 9 met het uitvoeren van geheime cyberoperaties.

In het nieuwe seizoen staat Public Security Section 9 tegenover een bedreiging voor de mensheid. Na het mysterieuze einde van seizoen 1 is de strijd tussen Public Security Section 9 en een "post-menselijke"-bedreiging voor de mensheid eindelijk begonnen.

Dinsdag 24 mei

Ricky Gervais: SuperNature

Ricky Gervais: SuperNature (2022)
7.6
Kijk op Netflix • Ricky Gervais geeft in zijn tweede Netflix-stand-upspecial zijn perspectief op de regels van comedy, het verwennen van zijn katten en de onzin van het bovennatuurlijke.

After Life-ster Ricky Gervais is terug in een gloednieuwe stand-upspecial waarin hij de regels van komedie bespreekt, maar ook zijn katten en de onzin van het bovennatuurlijke.

Woensdag 25 mei

Somebody Feed Phil seizoen 5

Somebody Feed Phil (2018– )
8.2
Kijk op Netflix • In 'Somebody Feed Phil' reist Phil Rosenthal de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

Phil Rosenthal is terug voor een gloednieuw seizoen van Somebody Feed Phil, waarin hij de wereld afreist om al het bijzondere eten van allerlei landen uit te proberen. Dit keer reist hij onder andere naar Oaxaca, Maine, Helsinki, Portland en Madrid.

Vrijdag 27 mei

Stranger Things seizoen 4A

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

In seizoen 4 is het inmiddels zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt. De groep vrienden worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Blue Story

Blue Story (2019)
6.2
Kijk op Netflix • Timmy (Stephen Odubola) en Marco (Michael Ward) zijn beste vrienden en gaan naar dezelfde middelbare school, maar wonen in verschillende buitenwijken van Londen.

Timmy (Stephen Odubola) en Marco (Michael Ward) zijn beste vrienden en zitten op dezelfde middelbare school. Het enige verschil lijkt hun woonsituatie te zijn; ze wonen beiden in verschillende buitenwijken van Londen. Maar als Marco in elkaar geslagen wordt door vrienden van Timmy, wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

Zaterdag 28 mei

Solo cose belle

Solo cose belle (2019)
6.3
Kijk op Netflix • Wanneer een grote familie naar de stad verhuist, zijn de inwoners vastbesloten de nieuwkomers te verdrijven. Maar een 16-jarig meisje komt de familie te hulp.

Wanneer een grote familie naar de stad verhuist, zijn de inwoners van het plaatsje vastbesloten om de nieuwkomers te verdrijven. Maar niet als het aan de 16-jarige Benedetta ligt. Ze is de dochter van de burgemeester en wordt op de proef gesteld in haar sociale rol.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws