Ari Asters 'Disappointment Blvd.' met Joaquin Phoenix is ruim 3 uur lang, A24 wil kortere versie

Ari Asters 'Disappointment Blvd.' met Joaquin Phoenix is ruim 3 uur lang, A24 wil kortere versie

Veel mensen hebben zich de afgelopen week afgevraagd waarom Disappointment Blvd., de nieuwe film van Midsommar-regisseur Ari Aster, geen onderdeel was van het programma van het Filmfestival van Cannes. Volgens geruchten is de looptijd van de film nogal lang, en is dat de reden dat de film nu nog niet naar het witte doek komt.

Dat bracht een journalist op het festival gisteren naar buiten. Asters nieuwe film zou maar liefst 210 minuten duren, precies 3,5 uur. Distributeur A24 wil graag dat de regisseur er een kortere versie van maakt, maar Aster zou onverbiddelijk zijn. De geruchten zijn niet bevestigd.

Disappointment Blvd. draait om een angstige man, gespeeld door Joaquin Phoenix, die erachter komt dat zijn moeder onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Hij reist af naar zijn ouderlijk huis en ontdekt daar allemaal zorgwekkende dingen over zijn verleden. Ondertussen groeit er een bovennatuurlijke kracht, die hem bedreigd…

Disappointment Blvd.
Een angstige man komt erachter dat zijn moeder onder mysterieuze omstandigheden is overleden en doet bij thuiskomst een alarmerende ontdekking over zijn verleden.

Veel meer details zijn er op dit moment niet bekend over Disappointment Blvd.. Fans kijken uit naar de release van de film, die ergens in de loop van dit jaar zou moeten plaatsvinden. Het zou kunnen dat de film later dit jaar in première gaat in Venetië of op een ander groot filmfestival - als Aster en A24 het tenminste eens worden.

Beeld: Still 'C'mon C'mon' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsDisappointment Blvd.

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws