Trailer van meeslepende Netflix-serie 'Queen' nu te zien

Trailer van meeslepende Netflix-serie 'Queen' nu te zien

Netflix heeft de officiële trailer van de Poolse dramaserie Królowa (2022) gedeeld. De serie draait om een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen die zijn glamoreuze leven tijdelijk opgeeft om terug te gaan naar zijn Poolse familie.

Sylwester heeft het helemaal voor elkaar in Parijs: hij is geliefd en succesvol en doet de dingen waar hij van houdt. Voor een medisch noodgeval in zijn familie reist hij terug naar Polen, waar hij herenigd wordt met zijn dochter en kleindochter. Dat weerzien is niet zo harmonieus als hij gehoopt had, maar hoe meer tijd de drie samen doorbrengen, hoe dichter ze weer bij elkaar komen…

Bekijk de trailer van de aankomende serie hier:

De hoofdrollen in Queen worden gespeeld door Andrzej Seweryn, Maria Peszek en Julia Chętnicka. De serie is bedacht en gemaakt door Árni Ólafur Ásgeirsson. Queen is vanaf 23 juni te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Królowa (2022)
7.1
Kijk op Netflix • Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Beeld: Screenshot uit trailer 'Queen'
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sKrólowa (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws