HBO Max onthult trailer van dramafilm 'My Dead Dad'

HBO Max onthult trailer van dramafilm 'My Dead Dad'

HBO Max heeft de officiële trailer van de aankomende Amerikaanse dramafilm My Dead Dad (2021) onthuld. De film gaat over een jonge man die last heeft van een burn-out en erachter komt dat zijn vader, met wie hij geen contact heeft, is overleden.

De dood van zijn vader heeft grote gevolgen voor Lucas. Het betekent onder andere dat hij de verantwoordelijkheid krijgt over het beheer van zijn vaders appartementencomplex. Nu hij toch thuis zit door zijn burn-out, stort hij zich helemaal op zijn nieuwe taak als huisbaas. Via zijn huurders komt hij van alles te weten over zijn vader die hij nooit gekend heeft.

Bekijk de trailer hier:

My Dead Dad is de eerste speelfilm van regisseur Fabio Frey. Frey schreef ook het scenario voor de film, in samenwerking met hoofdrolspeler Pedro Correa. Naast Correa spelen ook Raymond Cruz, Courtney Dietz, Simon Rex en Chris Pontius mee in de dramafilm.

My Dead Dad (2021)
7.3
Kijk op HBO Max • Lucas Varela heeft last van een burn-out. Hij ontdekt dat zijn vervreemde vader overleden is, waardoor hij de verantwoordelijkheid krijgt over het beheer van een appartementencomplex.

My Dead Dad is vanaf 2 juni te zien op HBO Max. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op HBO Max verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'My Dead Dad' via TMDb
Tekst: HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's HBO MaxMy Dead Dad (2021)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws