Apple TV+ cancelt première van 'Physical' seizoen 2 om schietpartij in Texas

Apple TV+ cancelt première van 'Physical' seizoen 2 om schietpartij in Texas

Het nieuwe seizoen van de populaire komische dramaserie Physical (2021– ) zou vannacht eigenlijk feestelijk gevierd worden tijdens een rode loperpremière in Los Angeles. In verband met de dodelijke schietpartij op een basisschool in Texas besloot de organisatie gisteren om het evenement af te blazen.

Dat deed Apple uit respect voor de slachtoffers van de schietpartij. Het leek het creatieve team achter Physical niet gepast om op uitbundige wijze aandacht te besteden aan hun project, terwijl er in de rest van het land gerouwd wordt om deze tragedie.

Uit respect voor de tragedie van vandaag in Texas, zal de vertoning van Physical seizoen twee vanavond een besloten evenement zijn, zonder pers. We bedanken u voor uw meewerken, en weten dat u zich bij ons aansluit in onze oprechte steun voor alle families die getroffen zijn door de gebeurtenis van vandaag. We zijn dankbaar voor uw begrip.

Woordvoerder van het creatieve team van Physical

19 kinderen en twee docenten overleden gisteren nadat een tiener het vuur opende op de Robb Elementary School in Uvalde, Texas. Het incident is het dodelijkste in een Amerikaanse basisschool sinds de beruchte Sandy Hook schietpartij in Newtown, Connecticut, waarbij bijna tien jaar geleden 20 kinderen en zes volwassenen werden gedood. Veel mensen staan vandaag stil bij de gebeurtenis. In heel Amerika klinkt bovendien de roep om een strengere wapenwet, om dit soort geweldsuitbarstingen in de toekomst te voorkomen.

Ondanks het niet doorgaan van de première van de nieuwe afleveringen van Physical, zal het tweede seizoen van de serie wel gewoon volgens de planning online verschijnen. In de serie speelt Rose Byrne de hoofdrol als de ambitieuze televisietrainer Sheila uit de jaren 80. Ook Murray Bartlett, Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba en Paul Sparks spelen mee.

Het nieuwe seizoen van Physical is vanaf 3 juni te zien op Apple TV+. Daar kun je het eerste seizoen van de serie ook vinden. Het volledige aanbod van Apple TV+ vind je hier.

Physical (2021– )
7.3
Kijk op Apple TV+ • 'Physical' speelt zich af in het idyllische, maar kwetsbare strandparadijs van het zonnige San Diego uit de jaren 80.
Beeld: Still 'Physical' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+Physical (2021– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws