Komt er een seizoen 2 van 'The Lincoln Lawyer' op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van 'The Lincoln Lawyer' op Netflix?
15 juni 2022 om 09:18

Vanaf deze maand is op Netflix een nieuwe misdaadserie te zien: The Lincoln Lawyer (2022– ). Voor iedereen die de tien afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de advocatenserie met Manuel Garcia-Rulfo als Mickey Haller? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Seizoen 1 van The Lincoln Lawyer nu te zien op Netflix

Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek The Brass Verdict van Michael Connelly. Mickey (Manuel Garcia-Rulfo) probeert zijn draai te vinden nadat hij een tijd niet als advocaat heeft gewerkt. Hij keert terug naar Los Angeles waar hij wordt meegesleurd in de zaak en een mysterie moet oplossen. Ook heeft hij zijn handen vol aan zijn twee ex-vrouwen: hij is onlangs gescheiden van Lorna (Becki Newton), en zijn eerste vrouw, Maggie (Neve Campbell), met wie hij een dochter Hayley (Krista Warner) deelt.

Bekijk hier de trailer van The Lincoln Lawyer:

Komt er een tweede seizoen van The Lincoln Lawyer?

Gezien de enorme populariteit van de misdaadserie, is een tweede seizoen heel waarschijnlijk. Netflix bevestigt een maand na de release dat er inderdaad een tweede seizoen komt.

Het tweede seizoen bestaat wederom uit tien afleveringen en is gebaseerd op het vierde boek uit de boekenreeks van Michael Connelly: The Fifth Witness, ook wel verkocht als Het recht om te zwijgen in het Nederlands. In dit boek is Lisa Trammel al acht maanden een cliënt van Mickey - zijn allereerste executiezaak - en hoewel hij er tot nu toe in geslaagd is de bank ervan te weerhouden haar huis af te nemen, hebben de spanning en het gevoel van onrechtvaardigheid hun tol geëist. Het is nog niet bekend in hoeverre Netflix het plot van het boek dit keer aanhoudt. Tevens is een releasedatum nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet The Lincoln Lawyer in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

The Lincoln Lawyer (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • Serie gebaseerd op de film 'Lincoln Lawyer' waarin topadvocaat Mickey Haller uit L.A. na een ongeluk aan de kant gezet wordt.
Beeld: Still 'The Lincoln Lawyer' via Netflix / Lara Solanki

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Lincoln Lawyer (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws