First They Killed My Father

First They Killed My Father

Trailer


First They Killed My Father (2017) Bekijk direct de trailer van deze film - In 'First They Killed My Father' begint een vijfjarig meisje aan een barre tocht om te overleven tijdens de plotselinge opkomst en het schrikbewind van de R... drama / historisch Angelina Jolie Sareum Srey Moch|Phoeung Kompheak|Sveng Socheata 136 https://static.filmvandaag.nl/covers/101000/101624.jpg Trailer
Filmtrailer First They Killed My Father (2017) Bekijk direct de trailer van deze film - In 'First They Killed My Father' begint een vijfjarig meisje aan een barre tocht om te overleven tijdens de plotselinge opkomst en het schrikbewind van de R... 2019-11-21

Bekijk hier de trailer van de film First They Killed My Father. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


First They Killed My Father
IMDb 7.2

First They Killed My Father (2017)

In 'First They Killed My Father' begint een vijfjarig meisje aan een barre tocht om te overleven tijdens de plotselinge opkomst en het schrikbewind van de Rode Khmer in Cambodja.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (drama / historisch) die je misschien interessant vindt.