El Bulli: Cooking in Progress

El Bulli: Cooking in Progress

Trailer


https://static.filmvandaag.nl/covers/7000/7388.jpg El Bulli: Cooking in Progress (2010) Bekijk direct de trailer van deze film - Koken is kunst geworden bij het wereldberoemde Spaanse sterrenrestaurant El Bulli. Slechts zes maanden per jaar zijn de deuren geopend, de rest van de tijd wordt er door een select team van experts hard gewerkt aan een nieuw avant-gardistisch 30-gangenmenu. Vanaf de zijlijn kijken we mee hoe er wordt geëxperimenteerd met structuur, met geluid, met kleur en uiteindelijk ook met smaak. Koken met vloeibare stikstof, waar het restaurant vooral om bekend staat, blijkt slechts een van de vele onconventionele bereidingsmethoden. Eigenaar Ferran Adrià proeft mee met alles wat in het smaaklaboratorium wordt ontworpen. documentaire Gereon Wetzel Ferran Adrià|Oriol Castro|Eduard Xatruch 108 https://static.filmvandaag.nl/covers/7000/7388.jpg Trailer
Filmtrailer El Bulli: Cooking in Progress (2010) Bekijk direct de trailer van deze film - Koken is kunst geworden bij het wereldberoemde Spaanse sterrenrestaurant El Bulli. Slechts zes maanden per jaar zijn de deuren geopend, de rest van de tijd wordt er door een select team van experts hard gewerkt aan een nieuw avant-gardistisch 30-gangenmenu. Vanaf de zijlijn kijken we mee hoe er wordt geëxperimenteerd met structuur, met geluid, met kleur en uiteindelijk ook met smaak. Koken met vloeibare stikstof, waar het restaurant vooral om bekend staat, blijkt slechts een van de vele onconventionele bereidingsmethoden. Eigenaar Ferran Adrià proeft mee met alles wat in het smaaklaboratorium wordt ontworpen. 2025-09-06

Bekijk hier de trailer van de film El Bulli: Cooking in Progress. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

El Bulli: Cooking in Progress is te koop op dvd.

Kijk nu!

Over deze film


El Bulli: Cooking in Progress (2010)
6.3
Koken is kunst geworden bij het wereldberoemde Spaanse sterrenrestaurant El Bulli. Slechts zes maanden per jaar zijn de deuren geopend, de rest van de tijd wordt er door een select team van experts hard gewerkt aan een nieuw avant-gardistisch 30-gangenmenu. • Lees verder…