Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 21, 2022)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 21, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de gloednieuwe Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi (2022) met Ewan McGregor voegt Disney+ ook docu The Making of Moon Knight (2022) toe, over Marvel-serie Moon Knight (2021–2022). Daarnaast verschenen ook alle seizoenen van Malcolm in the Middle (2000–2006). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen of afleveringen vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • 'Malcolm in the Middle' draait om de disfunctionele familie van Malcom, de middelste van vier zonen. Malcolm heeft een zeer hoog IQ van 165 maar dat kan van de rest van zijn familie niet gezegd worden.
 2. 6.5
  Kijk op Disney+ • Het verhaal van een dappere tiener die haar koninkrijk heeft gered van een kwaadaardige tovenares en nu moet leren regeren als kroonprinses totdat ze oud genoeg is om koningin te worden.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.7

  This Is Us (2016–2022)

  Seizoen 6, aflevering 13
  Kijk op Disney+ • 'This Is Us' volgt een unieke groep mensen waarvan de paden elkaar kruisen en waarvan hun levens op een curieuze wijzen verbonden zijn.
 2. 7.1

  Obi-Wan Kenobi (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • Ewan McGregor keert terug als de iconische Jedi Master in de aankomende serie 'Obi-Wan Kenobi'. Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars:
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 4. 6.5
  Kijk op Disney+ • Terwijl het Marvel Cinematic Universe zich steeds verder uitbreidt, wordt in Marvel Studios Legends hetgeen vooraf is gegaan bejubeld en in kaart gebracht.
 5. 4.8

  The Kardashians (2022– )

  Seizoen 1, aflevering 7
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
 6. Baymax & Mochi (2019– )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-3
  Kijk op Disney+ • Baymax en Mochi werken samen om op vlinders te jagen, Hiro’s kamer op te ruimen en elkaar op te monteren.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een nieuwe Original-film. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.8
  Kijk op Disney+ • Sluit je aan bij Oscar Isaac en Ethan Hawke die onthullen hoe Moon Knight van Marvel Studios nauwgezet tot leven werd gebracht.
 2. 7.4
  Kijk op Disney+ • Ron Howards We Feed People richt de schijnwerpers op chef-kok José Andrés en de evolutie van zijn non-profit organisatie World Central Kitchen gedurende een periode van 12 jaar.
 3. 7.3
  Kijk op Disney+ • Een Siciliaans vissersdorpje in de jaren '60. Julia is elf jaar als haar ouders besluiten hun povere bestaan te verruilen voor een zoektocht naar werk en geluk in Frankrijk.
 4. 7.3
  Kijk op Disney+ • In 1996 was Tommy Morrison 27 jaar oud en had hij net een contract getekend waardoor hij $38 miljoen zou krijgen voor een wedstrijd met Mike Tyson.
 5. 7.2
  Kijk op Disney+ • Wetenschapper Tommy Creo (Hugh Jackman) is wanhopig op zoek naar een geneesmiddel tegen de ziekte waar zijn geliefde vrouw Isabel (Rachel Weisz) aan lijdt.
 6. 6.9
  Kijk op Disney+ • De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Obi-Wan Kenobi' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws