Netflix deelt trailer voor tweede seizoen van 'The Umbrella Academy'

Netflix deelt trailer voor tweede seizoen van 'The Umbrella Academy'
8 juli 2020 om 16:56

Je favoriete opmerkelijke superhelden krijgen in het tweede seizoen van The Umbrella Academy (2019– ) een nieuwe kans om de wereld te redden - mits ze even uitvogelen in welke tijd ze zijn beland. Het tweede seizoen van de stripboekverfilming is vanaf 31 juli op Netflix te zien.

Het eerste seizoen eindigde (geen spoilers) niet op al te vrolijke toon, maar de zaak blijkt nog niet verloren. De buitenbeentjes met superkrachten trekken opnieuw samen ten strijde tegen het kwaad, én tegen de tijd, zo lijkt het in de trailer:

Netflix plaatste ook de synopsis van het tweede seizoen online:

[…] Een tijdsprong verspreidt de broers en zussen in de tijd in Texas over een periode van drie jaar rond 1960. Five is de laatste die in het verleden landt, en ontdekt dat het einde van de wereld nadert. Hij moet de Umbrella Academy bij elkaar zien te krijgen om dit tegen te kunnen houden. Ondertussen wordt het ongebruikelijke gezin ook nog opgejaagd door een stel moordenaars.

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy was volgens het streamingsplatform een ontzettend succes. De verfilming van de gelijknamige comics werd door ruim 45 miljoen huishoudens bekeken, alleen al in de eerste week. Het tweede seizoen komt 31 juli online.

The Umbrella Academy (2019– )
8.0
Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Umbrella Academy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Umbrella Academy (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten