Pre-productie 'Deadpool 3' met Ryan Reynolds begonnen

Pre-productie 'Deadpool 3' met Ryan Reynolds begonnen

Sinds bekend is gemaakt dat Free Guy-regisseur Shawn Levy de regie van Deadpool 3 (2023) op zich zal nemen, lijken de ontwikkelingen rondom de film snel vooruit te gaan. Inmiddels is de pre-productie begonnen en wordt het team steeds verder uitgebreid.

Een van de eerste aanwinsten voor de crew is setdesigner Raymond Chan. Chan is voornamelijk bekend van Marvel-films waaronder Thor: The Dark World (2013), Guardians of the Galaxy (2014) en Doctor Strange (2016). Daarnaast werkte hij ook bij Ridley Scott voor zijn Robin Hood (2010) met Cate Blanchett en Russell Crowe.

Deadpool 3 (2023)
'Deadpool 3' is een film uit 2023 in het genre actie / komedie.

Het script voor Deadpool 3 zal geschreven worden door Rhett Reese en Paul Wernick die ook de scripts voor Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018) schreven. In een recent interview onthulde het duo dat ze op zoek gaan naar een balans. Hoewel Deadpool 3 gemaakt zal worden onder Disney, is het niet de bedoeling dat het ineens een sprookjesachtig verhaal wordt. De schrijvers verwachten dat net als de eerste twee films, ook de derde film een leeftijdsrestrictie zal ontvangen van de filmbonds.

De opnames van Deadpool 3 zullen naar verwachting eind 2022 of begin 2023 beginnen.

Beeld: Still 'Deadpool' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsDeadpool 3 (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws