Horrorfilm 'Deliver Us from Evil' vanaf vandaag (weer) te zien op Netflix

Horrorfilm 'Deliver Us from Evil' vanaf vandaag (weer) te zien op Netflix

Op Netlfix kijk je vanaf vandaag naar Deliver Us from Evil (2014). De horrorfilm heeft al eens eerder op de streamingdienst gestaan en is vandaag dus terug van weggeweest.

In de horrorthriller begint de New Yorkse politieagent Ralph Sarchie (Eric Bana), die worstelt met zijn eigen persoonlijke problemen, een reeks verontrustende en onverklaarbare misdaden te onderzoeken. Hij bundelt zijn krachten met een onconventionele priester (Edgar Ramirez), geschoold in de rituelen van exorcisme, om de angstaanjagende en demonische bezittingen te bestrijden die hun stad terroriseren.

De horrorfilm is geregisseerd door Scott Derrickson, die eerder The Exorcism of Emily Rose (2005) en Doctor Strange (2016) maakte. De hoofdrollen worden gespeeld door Eric Bana, Edgar Ramírez en Olivia Munn.

Deliver Us from Evil is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Deliver Us from Evil (2014)
6.2
Kijk op Netflix • Ralph Sarchie (Eric Bana) is een politieagent in New York die een aantal verontrustende en onverklaarbare misdrijven onderzoekt.
Beeld: Still 'Deliver Us from Evil' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDeliver Us from Evil (2014)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws