Politie onderzoekt 'Tiger King'-dierentuin na mogelijke vondst menselijke resten

Politie onderzoekt 'Tiger King'-dierentuin na mogelijke vondst menselijke resten
11 juli 2020 om 12:21

Voor een nieuw realityprogramma bezocht een filmcrew de dierentuin van Joe Exotic uit Tiger King (2020). De groep sloeg alarm na ze dachten menselijke resten op het terrein gevonden te hebben. De politie kwam de zaak onderzoeken.

De opnames van het programma kwamen direct stil te liggen en agenten snelden naar het park met kadaverhonden. Gelukkig bleek al snel dat het niet om menselijke resten gaat, maar om dat van een klein dier, zo laat een journalist in Oklahoma weten. "Het onderzoek is gestaakt."

Jeff Lowe is de huidige eigenaar van het dierenpark nadat Joe Exotic in 2019 veroordeeld werd voor het inhuren van een huurmoordenaar tegen dierenactivist Carole Baskin. In de Netflix-docuserie wordt er ingegaan op het gerucht dat Baskin haar vermiste man aan de tijgers zou hebben gevoerd. Dit feit, gecombineerd met alle overige bizarre acties van Joe in de serie, zorgt ervoor dat het niet onwaarschijnlijk leek dat er menselijke rechten in het park liggen.

Tiger King is nu te zien op Netflix, eveneens een extra aflevering waarin acteur Joel McHale de cast interviewt. Na het succes van de Netflix-serie zijn al meerdere spinoffs en andere projecten aangekondigd. Zo zal Nicolas Cage in de huid kruipen van Joe Exotic in een serie die gemaakt wordt door de Amerikaanse zender CBS en is Tara Reid in de race voor de rol van Carole Baskin in een Tiger King-film.

Tiger King (2020)
7.6
Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Series Celebrities Video on demand NetflixTiger King (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten