Vivica A. Fox wil Zendaya in 'Kill Bill: Vol. 3'

Vivica A. Fox wil Zendaya in 'Kill Bill: Vol. 3'
12 juli 2020 om 09:54

Fans willen al lange tijd dat er een derde film komt in de Kill Bill-reeks. Vivica A. Fox heeft wel een idee hoe dat snel werkelijkheid kan worden: cast Zendaya als de volwassen dochter van Vernita Green. Aangezien Zendaya een grote populariteit geniet zou dat ook kunnen betekenen dat het project sneller groen licht krijgt.

Fox speelde Vernita Green in Kill Bill: Vol. 1 (2003) en haar dochter werd gespeeld door Ambrosia Kelley. Fox hoopte eigenlijk dat Kelley terug zou keren, maar op de vraag welke actrice haar zou moeten belichamen die wel een grote naam heeft in de filmwereld antwoordt ze Zendaya. Over die keuze klonk ze enthousiast.

Zij en Uma [Thurman] zijn allebei erg lang, en het zou erg cool zijn, en ik houd van haar. Hopelijk kunnen we dit naar buiten krijgen, zo van "Tarantino, cast Zendaya!" En daarmee zijn interesse trekken om het snel op te zetten. Zou het niet geweldig zijn?

Tarantino gaf in juli nog aan dat hij in gesprek was over het project en dat als er ooit een vervolg zou komen op een van zijn films dit zou gebeuren voor Kill Bill. Zendaya is niet de eerste actrice die geopperd wordt, Amandla Stenberg gaf eerder al aan dat de dochter van Vernita Green "het ultieme karakter" zou zijn om te spelen. Maar eerst zullen we moeten wachten of Tarantino het vervolg inderdaad gaat maken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Euphoria' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsKill Bill: Vol. 1 (2003)Kill Bill: Vol. 2 (2004)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten