James Gunn deelt foto's van repetities voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

James Gunn deelt foto's van repetities voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'
12 juli 2020 om 10:51

Regisseur van de Guardians of the Galaxy-reeks James Gunn heeft foto's gedeeld van de repetities van het tweede deel. Gunn, die behoorlijk actief is op social media, deelde de foto's nadat iemand hem vroeg naar het repetitieproces.

Gunns antwoord luidde als volgt:

Normaal gesproken repeteren we een aantal weken voordat we gaan filmen. Ik vond een aantal foto's van ons terwijl we scènes aan het repeteren waren voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017).

De eerste foto die hij deelde was van de scène waarin een groot gedeelte van de cast meespeelt en waarin Mantis Quills gevoelens probeert te voelen.

Daarna volgde nog een hele reeks waarbij Gunn elke keer aangeeft om welke scène het gaat en hoe het proces eromheen is. In de onderstaande foto gaat het niet alleen om het repeteren van de scène waarin "Yondu het ultieme offer maakt voor Quill", maar is het ook een foto die Gunn gebruikt "om te zien hoe ze eruit zouden zien wanneer ze van boven gefilmd werden".

Bekijk hier de andere foto's uit de collectie.

Hopelijk kunnen we dit soort leuke kiekjes ook verwachten wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) uitgekomen is. Het derde deel staat gepland voor 2022, maar een precieze releasedatum is nog niet bekend. Wel gaf Gunn aan dat hij in ieder geval geen vierde deel meer zal maken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Ǵuardians of the Galaxy Vol. 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsGuardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten