Jason Isaacs zei ja tegen rol in 'Scoob!' zonder iets over de film te weten

Jason Isaacs zei ja tegen rol in 'Scoob!' zonder iets over de film te weten
12 juli 2020 om 11:46

Jason Isaacs accepteerde de rol in Scoob! (2020) zonder details te kennen. De acteur zei ja, omdat de titel hetzelfde is als de bijnaam van zijn dochter Ruby en hij noemde het aanbod "het lot".

Isaacs gaf aan dat hij via zijn voice-over agent hoorde dat hij een rol aangeboden kreeg in de film Scoob! en dat hij direct wist dat hij het ging doen. Niet "vanwege Scooby Doo, ik wist niet eens dat het om Scooby Doo ging, maar omdat dat is hoe we mijn dochter noemen."

Wel was Isaacs blij met het feit dat het om Scooby Doo bleek te gaan, want toen "ik doorlas en zag dat het Scooby Doo was en dat ik de rol van Dick Dastardly aangeboden kreeg, dacht ik: dat is gewoon te mooi om waar te zijn."

Achteraf is het hem gelukkig goed bevallen, want hij had heel veel plezier op de set en hij zou de rol weer op willen pakken in een vervolg. Hij beschreef Dick Dastardly als een geweldig leuk personage om te spelen, omdat hij een "sensationeel over de top personage [is], enorm narcistisch en geweldig groots met een wanhopige drang naar goedkeuring".

Scoob! is nu te zien in de bioscoop.

Scoob! (2020)
5.7
'Scoob!' laat zien hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Scoob!' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsScoob! (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten