'Monster Hunter' zeven maanden uitgesteld

'Monster Hunter' zeven maanden uitgesteld
12 juli 2020 om 12:47

Fans van de videogame zullen nog even moeten wachten tot de adaptatie van Monster Hunter (2020) in de bioscoop komt. Sony heeft namelijk besloten om de film uit te stellen vanwege Covid-19.

De film brengt regisseur Paul W.S. Anderson en actrice Milla Jovovich, die ook getrouwd zijn, weer bij elkaar. Eerder maakten ze de zes Resident Evil-films die ook gebaseerd zijn op games. Monster Hunter stond in eerste instantie gepland voor september, maar is zeven maanden uitgesteld, waarmee de nieuwe releasedatum op 23 april 2021 valt. Of deze datum ook voor Nederland geldt, is nog even afwachten, want de film is nog niet aangekocht.

In Monster Hunter zullen we Jovovich zien in de rol van Lr. Artemis, een jager die verantwoordelijk is voor het verslaan van gigantische monsters die de fantasiewereld bevolken. De franchise heeft zo'n zestig miljoen games verkocht, waarvan het meest recente deel Monster Hunter: World de best verkopende titel werd.

Naast Jovovich zullen ook Meagan Good, Tip Harris, Tony Jaa, Ron Perlman en Diego Boneta in de filmadaptatie te zien zijn.

Monster Hunter (2020)
Film gebaseerd op de videogame van Capcom. Wanneer Lt. Artemis en haar trouwe soldaten naar een nieuwe wereld worden getransporteerd, gaan ze een wanhopige strijd aan om te overleven tegen enorme vijanden met ongelofelijke krachten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Monster Hunter' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsMonster Hunter (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten