HBO Max is voorbarig en zet de afleveringen van 'Luther' al even online voor de officiële releasedatum

HBO Max is voorbarig en zet de afleveringen van 'Luther' al even online voor de officiële releasedatum

Vandaag stonden de afleveringen van Luther (2010–2019) heel even op HBO Max, maar zijn er helaas vervolgens weer af gehaald. De serie is officieel vanaf 18 juli te zien op HBO Max.

De toegewijde rechercheur John Luther beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen. Luther heeft een gekwelde geest en probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen.

De BBC-hit is regisseerd door I May Destroy You-regisseur Sam Miller, The Alienist-regisseur Jamie Payne, Game of Thrones-regisseur Brian Kirk, The Boys-regisseur Stefan Schwartz en Daredevil-regisseur Farren Blackburn.

Luther (2010–2019)
8.4
Kijk op Netflix • De toegewijde rechercheur John Luther (Idris Alba) beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen.

Luther is vanaf 18 juli deze maand te zien op HBO Max. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op HBO Max.

Beeld: Still 'Luther' via TMDb
Tekst: HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxLuther (2010–2019)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws