'Virgin River'-ster Martin Henderson heeft twijfels over zijn rol als Jack

'Virgin River'-ster Martin Henderson heeft twijfels over zijn rol als Jack

Fans zijn dol op Martin Henderson als de trouwe bareigenaar Jack Sheridan in Virgin River (2019– ), maar de acteur zelf blijkt onzeker over zijn prestaties. Henderson onthult dat hij veel gevoelens van twijfel had tijdens het filmen van de serie en ook nu, tijdens de opnames van het vijfde seizoen, kampt hij nog steeds met onzekerheid.

Onzekerheid

Vrijwel direct na de release van het lang naar uitgekeken vierde seizoen van Virgin River, begonnen de opnames van het vijfde seizoen. Uiteraard zal Henderson hierin opnieuw te zien zijn als Jack. De acteur is momenteel in Vancouver, waar de opnames plaatsvinden.

Ik heb vannacht geen oog dichtgedaan. Ik zit al 34 jaar in het vak en toch doet dat er niet toe. Het is duidelijk dat deze serie het goed doet, maar toch is er een deel van mijn geest dat gevuld is met twijfel omdat ik niet weet of ik het wel kan. Ik denk dat ik er tot dusver op de juiste momenten verdrietig uitzag en op andere momenten juist blij. Ik denk dat ik mijn baan nog heb!

Martin Henderson

Grote veranderingen voor seizoen 5

Netflix heeft grote veranderingen doorgevoerd, zowel voor als achter de schermen bij Virgin River. Het vijfde seizoen zal een nieuwe verhaallijn betekenen, maar ook een nieuwe productieleider. Productieleider Sue Tenney die al sinds het eerste seizoen alles in goede banen leidt, wordt vervangen door Partick Sean Smith. Smith is bekend van zijn werk aan Chasing Life (2014–2015).

Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Wanneer verschijnt Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Er wordt momenteel druk gewerkt aan het nieuwe seizoen. Naar verwachting moeten we nog even geduld hebben voor Virgin River seizoen 5 op Netflix verschijnt.

Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws