Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 31, 2022)

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 31, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu de veelbelovende fantasyserie The Sandman (2022– ) te zien, net als Bom Dia, Verônica (2020) seizoen 2 en Manifest (2018– ) seizoen 3. Ook voegt Netflix de Belgische horrorserie Endless Night (2022– ) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • Verfilming van Neil Gaimans populaire stripboekenserie 'The Sandman'. Morpheus, de Lord of Dreams, weet zich na 105 jaar gevangenschap door sterfelijke mensen op aarde te bevrijden.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • Nadat een onopvallende politiebediende getuige is van een zelfmoord, besluit ze twee vergeten zaken in verband met misbruikte vrouwen te onderzoeken.
 3. 7.5
  Kijk op Netflix • Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden.
 4. 7.1
  Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
 5. 6.0
  Kijk op Netflix • Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'The Sandman' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws