Acteur Asa Butterfield onthult foto van achter de schermen van 'Sex Education' seizoen 4

Acteur Asa Butterfield onthult foto van achter de schermen van 'Sex Education' seizoen 4

De opnames van het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie Sex Education (2019– ) zijn begonnen. Dit nieuws wordt bevestigd door een selfie van hoofdrolspeler Asa Butterfield die in de serie te zien is als Otis Milburn.

Asa Butterfield is er weer klaar voor om aan de opnames van een nieuw seizoen van Sex Education te beginnen. De jonge acteur plaatste een foto waarop hij te zien is naast zijn trailer op locatie.

Het nieuwe seizoen van de serie zou nog wel eens heel anders kunnen zijn dan de voorgaande seizoenen vanwege de sluiting van Moordale. Vermoedelijk worden de levens van de hoofdpersonages gevolgd terwijl ze de overstap maken naar een nieuwe school. Anderzijds hopen velen dat er een stokje voor de sluiting zal worden gestoken in dit nieuwe seizoen. Eerder werd al bekendgemaakt dat we afscheid zullen moeten nemen van enkele castleden. Het gaat om Simone Ashley, Patricia Allison, Tanya Reynolds en Rahkee Thakrar. Ongetwijfeld zullen er ook weer een paar nieuwe castleden worden toegevoegd aan de serie.

Sex Education (2019– )
8.4
Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.

Wanneer het vierde seizoen van Sex Education op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Beeld: Still 'Sex Education' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixSex Education (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws