Quentin Tarantino geeft ongefilterde mening over 'Top Gun: Maverick'

Quentin Tarantino geeft ongefilterde mening over 'Top Gun: Maverick'

Dat Top Gun: Maverick (2022) een groot succes zou worden, daar werd al jaren rekening mee gehouden, maar dat de film records zou verbreken daar had niemand rekening mee gehouden. Inmiddels is er zoveel over de film gesproken dat de film ook regisseur Quentin Tarantino bereikt heeft. Hij vergelijkt Tom Cruise' actiefilm met West Side Story (2021).

Top Gun: Maverick heeft tot nu toe wereldwijd zo'n $1,3 miljard opgebracht en is inmiddels de best verdienende Tom Cruise-film. Het klinkt misschien niet als een noemenswaardig record, maar gezien het feit dat Cruise bekend staat om zijn blockbusters, is het weldegelijk een bijzondere mijlpaal.

Ik ben verdorie dol op Top Gun: Maverick. Ik heb de film in de bioscoop gezien. Zowel Top Gun: Maverick als Steven Spielbergs West Side Story hebben voor spektakel gezorgd, het soort spektakel waarvan ik dacht dat ik het niet meer zou zien. Het was fantastisch.

Quentin Tarantino

Een dergelijk compliment van filmmaker Tarantino is in Hollywood veel waard. Cruise nam onlangs de ereprijs in ontvangst op het Cannes Film Festival, maar daar stopt het succes niet: Top Gun: Maverick behoort tot de meest succesvolle vervolgfilms ooit gemaakt.

Hoewel een derde Top Gun-film niet bevestigd is, zijn er wel berichten dat Miles Teller en Tom Cruise de mogelijkheid hebben besproken om het verhaal van Maverick en Rooster voort te zetten.

Top Gun: Maverick (2022)
8.6
Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

Top Gun: Maverick is nu te zien in de bioscoop.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities BioscoopTop Gun (1986)Top Gun: Maverick (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws