'Downton Abbey' deze week voor het laatst te zien op Netflix

'Downton Abbey' deze week voor het laatst te zien op Netflix

Heb jij alle afleveringen van Downton Abbey (2010–2015) al gezien? Als je nog niet klaar bent moet je snel zijn, want de kostuumdramaserie verdwijnt deze week namelijk van Netflix. Komende zondag is de laatste dag dat je de hitserie kunt bekijken op de streamingdienst.

Downton Abbey van Netflix naar HBO Max

De reden van de verdwijning van Netflix is dat de streamingdienst de rechten kwijtraakt. Door de vele streamingdiensten in ons land moeten deze met elkaar vechten om de rechten van films en series; zo is Downton Abbey nu ook te zien op HBO Max en Amazon Prime Video en verlopen de rechten van Netflix.

Downton Abbey (2010–2015)
8.7
Kijk op Netflix • Serie die zich afspeelt op het fictieve landgoed Downton Abbey in Engeland, tijdens de jaren net voor de Eerste Wereldoorlog.

Zondag voor het laatst te zien

Fans van de populaire serie hebben nog de hele week om alle afleveringen af te kijken: komende zondag 14 augustus verdwijnt Downton Abbey van Netflix. Die dag verwijdert Netflix de serie in de avond, dus ook zondag heb je nog even de tijd. Wie alle seizoenen al heeft gezien, kan bij Pathé Thuis terecht voor de eerste Downton Abbey-film.

Beeld: Still 'Downton Abbey' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDownton Abbey (2010–2015)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws