Nieuwe horrorthriller met Idris Elba vanaf deze week te zien

Nieuwe horrorthriller met Idris Elba vanaf deze week te zien

Luther-acteur Idris Elba schittert deze week eindelijk weer eens op het witte doek in Beast (2022). De spannende horrorthriller over een op hol geslagen leeuw is vanaf komende donderdag eindelijk te zien.

Opgejaagd

De vrouw van Dr. Nate Daniels (Idris Elb) is recent overleden. Samen met zijn dochters gaat hij nu terug naar Zuid-Afrika, waar hij haar ooit ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley). Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken, loopt uit tot een nachtmerrie wanneer een ontsnapte leeuw achter ze aan komt…

Van Everest-regisseur

De survivalthriller is geregisseerd door Baltasar Kormákur, die zich eerder bewees in het genre met Everest (2015) en Adrift (2018). Naast Elba worden de overige hoofdrollen gespeeld door Iyana Halley, Leah Jeffries en Sharlto Copley.

Beast (2022)
5.6
Dr. Nate Daniels (Idris Elb) is sinds kort weduwnaar. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley).

Vanaf komende donderdag in de bioscoop

Beast draait vanaf komende donderdag 11 augustus in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films in de bioscoop deze week kun je hier terecht.

Afbeelding via Filmdepot / Universal Studios
Afbeelding via Filmdepot / Universal Studios
Beeld: Still 'Beast' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBeast (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws