Explosieve nieuwe actiethriller het eerste weekend massaal bekeken op Netflix

Explosieve nieuwe actiethriller het eerste weekend massaal bekeken op Netflix

Netflix lijkt een nieuwe hit te pakken te hebben met Carter (2022). De gloednieuwe actiethriller schiet gelijk hoog de top 10 binnen en staat nu vlak achter de peperdure Original-film The Gray Man (2022).

Andere handige Netflix-pagina's:

De Zuid-Koreaanse actiefilm verscheen afgelopen vrijdag op Netflix en staat momenteel op de derde plaats in de top 10. Concrete kijkcijfers houdt de streamingdienst altijd geheim, maar het is duidelijk dat de film over de gevolgen van een dodelijke pandemie volop wordt bekeken in ons land. Helaas vallen de reacties van critici tegen: op IMDb moet de actiefilm het doen met een score van 5,1.

Carter (2022)
5.1
Kijk op Netflix • Twee maanden na een dodelijke pandemie vanuit de DMZ die de VS en Noord-Korea heeft verwoest, ontwaakt Carter, zonder herinneringen aan zijn verleden.

Een dodelijke pandemie heeft de VS en Noord-Korea compleet verwoest. Dan ontwaakt Carter, zonder herinneringen aan zijn verleden. In zijn hoofd zit een mysterieus apparaat, en in zijn mond een dodelijke bom. Een vreemde stem in zijn oren geeft hem bevelen. De bom kan elk moment afgaan, tenzij hij het meisje redt dat het enige tegengif voor het virus is.

Beeld: Still 'Carter' via Netflix / Son Ik-chung

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsCarter (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws