Actiethriller 'Ambulance' van Michael Bay nu te zien via Pathé Thuis

Actiethriller 'Ambulance' van Michael Bay nu te zien via Pathé Thuis

De grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles staat voor de deur in Ambulance (2022). Lukt het een beroepscrimineel om de klus te klaren? De actiefilm is vanaf vandaag eindelijk on demand te huur via Pathé Thuis. Ambulance is via hier te zien.

Veteraan William Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) zit in geldnood en heeft 231.000 dollar nodig. Danny (Jake Gyllenhaal) vraagt hem of hij niet meer zou willen: hij zoekt nog iemand om 32 miljoen mee te stelen. De overval verloopt echter niet zoals gepland en de twee mannen moeten een ambulance stelen om zichzelf te redden van de politie.

Kijk Ambulance nu op Pathé Thuis! 🍿

De actiefilm is geregisseerd door Michael Bay, bekend van de Transformers-reeks en door films als Armageddon (1998) en Bad Boys (1995). Naast Gyllenhaal en Abdul-Mateen II wordt de overige hoofdrol gespeeld door Baby Driver-actrice Eiza González.

Ambulance (2022)
6.1
Kijk op Pathé Thuis • Will (Yahya Abdul-Mateen II) is een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen.

Ambulance is nu te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Ambulance' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsAmbulance (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws