Netflix onthult eerste beelden en releasedatum van waargebeurde miniserie met Zoe Saldana

Netflix onthult eerste beelden en releasedatum van waargebeurde miniserie met Zoe Saldana

Zoe Saldana, de ster die we kennen als het blauwe wezen uit Avatar (2009) en als de groene vrouw in Guardians of the Galaxy (2014), komt naar Netflix in de waargebeurde serie From Scratch (2022). De streamingdienst onthult vandaag aan de hand van de eerste beelden de releasedatum. Komende oktober is het zover.

Liefde in het buitenland

Het jaar in het buitenland studeren van de jonge Amerikaanse Amy (Zoe Saldana) begint goed: lekker eten, knap gezelschap en een prachtige zee. Maar haar reis wordt al snel ingewikkelder. Ze raakt verstrikt met de Siciliaanse chef-kok Lino (Eugenio Mastrandrea) en hij krijgt al snel te maken met gezondheidsproblemen die de twee geliefden uit elkaar kunnen scheuren. Om deze onvoorziene uitdaging het hoofd te bieden, zullen Amy en Lino hun families moeten verenigen in een grensoverschrijdend ondersteuningssysteem dat grenzen omzeilt en obstakels overwint.

Afbeelding via Netflix / Philippe Antonello
Afbeelding via Netflix / Philippe Antonello
Afbeelding via Netflix / Aaron Epstein
Afbeelding via Netflix / Aaron Epstein

Gebaseerd op memoires van Never Have I Ever-actrice

From Scratch is gebaseerd op de memoires van Tembi Locke, de actrice die we kennen van Eureka (2006–2012) en Never Have I Ever (2020– ), die dit verhaal dus zelf in het echt meemaakte. Locke's zus, Attica, is door Netflix gestrikt als seriemaker. De opnames vonden plaats in Los Angeles en in Florence.

From Scratch (2022)
Kijk op Netflix • Een Amerikaanse studente ontmoet in Italië de liefde van haar leven. Ze neemt hem mee naar de Verenigde Staten waar ze een gelukkig leven leiden totdat hij plots komt te overlijden.

Komend najaar op Netflix

From Scratch is vanaf 21 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'From Scratch' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixFrom Scratch (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws