Halina Reijns 'Bodies Bodies Bodies' megapopulair in de Verenigde Staten

Halina Reijns 'Bodies Bodies Bodies' megapopulair in de Verenigde Staten

Dit weekend ging Halina Reijns Bodies Bodies Bodies (2022) in première in de Verenigde Staten en schoot direct al naar de top van filmproductie- en distributiebedrijf A24. De film is momenteel de op één na best scorende A24 film van het jaar.

Bodies Bodies Bodies is na Everything Everywhere All at Once (2022) de meest bezochte bioscoopfilm van het beroemde bedrijf A24. Afgelopen weekend bracht Reijns film maar liefst $226,526 op tijdens vertoningen in New York en Los Angeles. In beide steden was er veel animo voor de vertoning en waren de tickets uitverkocht. Vanaf volgende week zal de film in zo'n 1200 bioscopen verspreid over de Verenigde Staten te zien zijn. In Nederland zullen we nog een maandje moeten wachten voordat we Reijns werk kunnen bewonderen.

Bodies Bodies Bodies gaat over een groep rijke twintigers die een groot feest organiseert in een afgelegen familiehuis. Er worden spelletjes gespeeld waarvan één een dodelijke afloop heeft. Wat begint als een knalfuif eindigt in een moordmysterie.

Zowel de kijkers als de critici lijken enthousiast te zijn over het moordmysterie. Momenteel waarderen de critici de film met 91%, het publiek waardeert de film met 80% op Rotten Tomatoes.

Bodies Bodies Bodies (2022)
6.4
Wanneer een groep rijke twintigers in een afgelegen landhuis aankomt voor een feest tijdens een orkaan, loopt een spel enorm uit de hand.
Beeld: Still 'Bodies Bodies Bodies' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopBodies Bodies Bodies (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws