Onheilspellende horrorfilm 'Ma' met Octavia Spencer komt naar Netflix

Onheilspellende horrorfilm 'Ma' met Octavia Spencer komt naar Netflix

Ma (2019) komt naar Netflix. De spannende, psychologische horrorthriller heeft een releasedatum gekregen op de streamingdienst. Later deze maand is het al zover.

Psychotische Sue Ann

De 16-jarige Maggie en haar moeder Erica verhuizen van San Diego naar een klein stadje in Mississippi om een nieuw leven te beginnen. Al snel raakt Maggie bevriend met een groep tieners van de middelbare school en samen raken ze bevriend met de aardige Sue Ann, die in de plaatselijke dierenkliniek werkt. Zij nodigt de tieners uit om bij haar thuis te komen drinken en feesten, maar wat ze niet weten is dat Sue Ann een psychotische vrouw is die een wraakactie beraamt.

Oscarwinnares Octavia Spencer

De hoofdrol wordt gespeeld door Oscarwinnares Octavia Spencer, bekend van The Help (2011) en Hidden Figures (2016). De overige hoofdrollen zijn voor Diana Silvers, Juliette Lewis en McKaley Miller. Ma is geregisseerd door Tate Taylor, die eerder The Girl on the Train (2016) maakte.

Ma (2019)
5.6
Kijk op Netflix • Sue Ann (Octavia Spencer) woont in een rustig stadje in Ohio. Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen.

Later deze maand op Netflix

Ma is vanaf 28 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste horrorfilms op Netflix.

Beeld: Still 'Ma' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMa (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws