Deze week nieuw op Netflix (15 t/m 21 augustus, 2022)

Deze week nieuw op Netflix (15 t/m 21 augustus, 2022)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Maandag 15 augustus

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8

Brooklyn Nine-Nine (2013–2021)
8.4
Kijk op Netflix • 'Brooklyn Nine-Nine' draait om het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij de rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd.

Het laatste seizoen van de populaire komedieserie gaat over de Black Lives Matte- beweging. "We gaan een achtste seizoen in met een nieuwe uitdaging, namelijk dat ieders kennis en gevoelens over de politie… diepgaand zijn beïnvloed," aldus Andre Braugher (Captain Raymond Holt) tegenover Entertainment Weekly.

Chesapeake Shores seizoen 6 afl. 1

Chesapeake Shores (2016– )
7.5
Kijk op Netflix • Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Seizoen 5 eindigde met een flinke cliffhanger waarin Abby moest kiezen tussen de rijke Evan of voor leraar Jay. Wie wordt het? De eerste beelden hinten naar haar keuze: waarschijnlijk is het Evan aan wie ze haar hart openstelt. Vanaf vandaag is elke maandag een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

Dinsdag 16 augustus

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist (2022)
7.2
Kijk op Netflix • Van Notre Dame naar de NFL, Manti Te'o's toekomst in football leek veelbelovend totdat een geheime online relatie zijn leven en carrière in een neerwaardse spiraal deed belanden.

Deze documentaire duikt in het schandaal rond American football-speler Manti Te'o. Hij werd geboren op Hawaï en zijn leven draaide om familie, geloof en sport. Alle ogen zijn op hem gericht als er zich plotseling een tragedie voordoet: zijn oma en zijn vriendin overlijden op dezelfde dag. Maar had Te'o wel echt een vriendin? Wie was deze vrouw? En wie is de mysterieuze online identiteit die steeds aan de topsporter verbonden wordt?

Woensdag 10 augustus

Royalteen

Royalteen (2022)
5.2
Kijk op Netflix • Nieuwkomer Lena (Ines Høysæter Asserson) en de Noorse prins Karl 'Kalle' Johan (Mathias Storhøi) beginnen warme gevoelens voor elkaar te ontwikkelen.

De nieuwe Netflix-film draait om nieuwkomer Lena (Ines Høysæter Asserson) en de Noorse prins Karl 'Kalle' Johan (Mathias Storhøi), die warme gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen. Lena is gecharmeerd maar ook sceptisch. Feestprins Kalle komt regelmatig voorbij in de roddelbladen en ook in een blog die anoniem wordt gerund door Lena zelf, totdat ze wordt ontmaskerd.

Look Both Ways

Look Both Ways (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Aan de vooravond van haar afstuderen, verdeelt Natalie haar leven in parallelle realiteiten: een waarin ze zwanger wordt en in haar geboortestad blijft om haar kind op te voeden en een andere waarin ze naar LA verhuist om haar droomcarrière na te jagen.

In de ene werkelijkheid raakt Natalie (Lili Reinhart) op de avond van haar afstuderen zwanger van haar beste vriend en blijft ze met haar nieuwe gezin wonen in de stad waar ze opgroeide. In de parallelle wereld is de zwangerschapstest negatief en verhuist ze naar Los Angeles, waar ze begint aan een bloeiende carrière. De twee wegen brengen haar allebei liefde en voldoening, maar op een heel verschillende manier.

Donde Hubo Fuego (serie)

Donde Hubo Fuego (2022– )
6.0
Kijk op Netflix • Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Vrijdag 19 augustus

The Next 365 Days

The Next 365 Days (2022)
2.7
Kijk op Netflix • In dit vervolg op ‘365 Days’ en ‘365 Days: This Day’ hangt de relatie van Laura en Massimo aan een zijden draadje.

De relatie van Laura met Massimo hangt aan een zijden draadje. Ze proberen hun vertrouwensproblemen te overwinnen terwijl een hardnekkige Nacho hen uit elkaar probeert te drijven.

Alma (serie)

Alma (2022– )
6.2
Kijk op Netflix • Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Nadat ze een busongeluk heeft overleefd waarbij bijna al haar klasgenoten zijn omgekomen, wordt Alma wakker in een ziekenhuis zonder enige herinnering aan het incident… of aan haar verleden. Haar huis zit vol met herinneringen die niet van haar zijn, en zowel geheugenverlies als trauma zorgen ervoor dat ze nachtmerries en visioenen ervaart die ze niet kan ophelderen. Met de hulp van haar ouders en vrienden, die ze niet kent, zal ze proberen het mysterie rond het ongeluk te ontrafelen, terwijl ze worstelt om haar leven en haar identiteit terug te krijgen.

Echoes (serie)

Echoes (2022)
5.9
Kijk op Netflix • Zonder dat anderen het weten, wisselt de identieke tweeling Leni en Gina van levens. Hierdoor leven ze een dubbel leven terwijl ze langzaam volwassen worden.

Een eeneiige tweeling, Leni en Gina, wisselt sinds hun kindertijd stiekem van leven, met als hoogtepunt een dubbelleven als volwassenen: ze delen twee huizen, twee echtgenoten en een kind, maar alles in hun perfecte wereld wordt in de war gegooid wanneer een van de zussen vermist raakt…

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Next 365 Days' via Netflix / Karolina Grabowska

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws