Gloednieuwe horrorfilm op Disney+ verbreekt record: best bekeken première ooit

Gloednieuwe horrorfilm op Disney+ verbreekt record: best bekeken première ooit

Wereldwijd is er grote interesse voor Prey (2022), de nieuwste film in de Predator-reeks. Dat blijkt uit de cijfers die studio 20th Century Fox vandaag bekendmaakt: de horrorfilm beleefde afgelopen weekend de beste première ooit op Hulu in de VS en op Disney+ in Nederland.

Andere handige Disney+-pagina's:

Kijk Prey nu op Disney+! 🍿

De Predator-spin-off neemt daarmee dus de plek in van beste première van de streamingdienst. 20th Century Fox baseert zich op het aantal uur dat de film is bekeken in de eerste drie dagen. Concrete kijkcijfers houden Disney+ en Hulu altijd voor zich, maar het is duidelijk dat Prey een groot succes is voor ze.

Prey (2022)
7.2
Kijk op Disney+ • 'Prey' speelt zich af in de Comanche-natie 300 jaar geleden en is het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een getalenteerde, sterke krijger.

De Predator is terug in volledige apex-jager modus, waarbij hij onzichtbaar menselijke prooien achtervolgt in een veld. Amber Midthunder speelt Naru, een jonge Comnache vrouw en krijger die op pad gaat om haar volk te beschermen tegen de moordmachine. Ze belooft hem te zullen doden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan…

Beeld: Still 'Prey' via TMDb
Tekst: 20th Century Studios

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsPrey (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws