De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 32, 2022)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 32, 2022)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. De zomerse film Costa!! (2022) met Katja Schuurman en Abbey Hoes behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staan Sandra Bullock en Channing Tatum in The Lost City (2022). De films worden op de voet gevolgd door Blacklight (2022) en door Dog (2022). Nieuw in de top 10 is tot slot Elvis (2022).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.5
  Kijk op Pathé Thuis • Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte.
 2. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken.
 3. 4.7
  Kijk op Pathé Thuis • Travis Block (Liam Neeson) is freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn.
 4. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • 'Dog' vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje.
 5. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Last Seen Alive' draait om Will Spann (Gerard Butler), die zijn toekomstige ex-vrouw Lisa (Jaimie Alexander) naar haar ouderlijk huis rijdt wanneer ze op mysterieuze wijze spoorloos verdwijnt tijdens een stop bij een benzinestation.
 6. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).
 7. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • Dr. Robotnik (Jim Carrey) moet zien te ontsnappen van de paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel.
 8. 7.5
  Kijk op Pathé Thuis • 'Elvis' verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Austin Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks).
 9. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis • Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging:
 10. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis • De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Elvis' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws