Idris Elba vanaf vandaag te zien in nieuwe horrorfilm over bloeddorstige leeuw

Idris Elba vanaf vandaag te zien in nieuwe horrorfilm over bloeddorstige leeuw

Beast (2022) is vanaf vandaag eindelijk te bewonderen op het witte doek. In de gloednieuwe horrorfilm wordt niemand minder dan Idris Elba achtervolgd door een bloeddorstige leeuw…

De vrouw van Dr. Nate Daniels (Idris Elba) is recent overleden. Samen met zijn dochters gaat hij nu terug naar Zuid-Afrika, waar hij haar ooit ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley). Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken, loopt uit tot een nachtmerrie wanneer een ontsnapte leeuw achter ze aan komt…

De survivalthriller is geregisseerd door Baltasar Kormákur, die zich eerder bewees in het genre met Everest (2015) en Adrift (2018). Naast Elba worden de overige hoofdrollen gespeeld door Iyana Halley, Leah Jeffries en Sharlto Copley.

Beast draait vanaf vandaag in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films in de bioscoop deze week kun je hier terecht.

Beast (2022)
5.6
Dr. Nate Daniels (Idris Elb) is sinds kort weduwnaar. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley).
Beeld: Still 'Beast' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBeast (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws